Zondag 16 juni 2024 04:12:00

Tenderned vergeleken met Aanbestedingskalender 

De vergelijking tussen Aanbestedingskalender en Tenderned is een belangrijke voor zowel inschrijvers als opdrachtgevers. Wilt u weten wat het verschil is tussen de twee platformen? Kijk dan hieronder om het verschil tussen Tenderned en Aanbestedingskalender beter te kunnen begrijpen.

Tenderned en Aanbestedingskalender: naast elkaar gelegd.

Tenderned vergeleken met Aanbestedingskalender

Als u een nieuw huis zoekt, kijkt u niet bij slechts één makelaar. U wilt het gehele aanbod zien van alle huizen die voldoen aan uw zoekcriteria. Zo werkt het ook met Aanbestedingskalender. Wij zoeken in alle platformen van Nederland naar aanbestedingen.  Wilt u ook meer opdrachten vinden? Registreer u dan nu op Aanbestedingskalender en begin direct met het vinden van opdrachten.

Aanbestedingskalender bestaat sinds 2000 en heeft tot doel om het aanbestedingsproces eenvoudiger te maken voor alle mensen die betrokken zijn in het aanbestedingsproces. Of u nu opdrachtverstrekker bent, potentiele inschrijver of een adviseur die voor één van beide werkt. Tenderned bestaat sinds 2012 en is opgericht door en voor de overheid. De belangrijkste taak is om het voor de overheid inzichtelijk te krijgen waar het overheidsgeld aan besteed wordt. Daarmee voldoet het aan de statistiekverplichting die de Europese Unie heeft opgelegd. Aanbestedingskalender is een commerciële organisatie die functionaliteiten en diensten ontwikkelt die het -soms wel lastige- aanbestedingsproces zo makkelijk mogelijk maakt.

Aanbestedingskalender zorgt ervoor dat u als ondernemer op de hoogte wordt gehouden van alle opdrachten die voor u interessant zijn. Dat zijn behalve overheidsopdrachten ook opdrachten van andere instellingen. Of het nu commerciële bedrijven zijn of instellingen die niet wettelijk verplicht zijn om aan te besteden.

Ook alle aanbestedingen vinden in het compleetste platform van Nederland?

Aanmelden