Zaterdag 13 juli 2024 00:57:00

Over Aanbestedingskalender.nl

Van alle aanbestedingsplatforms in Nederland, bestaat Aanbestedingskalender.nl het langst. We brengen sinds onze oprichting dagelijks opdrachtgevers en leveranciers bij elkaar. Omdat wij nauw in contact staan met beide partijen weten we exact wat zij verwachten. We ontwikkelen onze tools daarom ook samen met onze gebruikers.

Leveranciers
Er worden meer dan 10.000 aanbestedingen per jaar gedaan en dagelijks onderzoeken bedrijven welke van al deze opdrachten kansen bieden voor hun organisatie. Hierbij helpt Aanbestedingskalender.nl met een uitgebreid dashboard en slimme zoekfunctionaliteiten om bedrijven het beste overzicht te geven van de markt, slimme analyses te doen en eerder op de hoogte te zijn van de mogelijkheden. Met ABK Premium analyseren bedrijven de hele markt in slechts 1 minuut per dag en missen ze nooit meer een relevante opdracht.

ABK Academy -> Trainingen en events
Naast de digitale oplossingen organiseert Aanbestedingskalender via haar opleidingentak zowel klassikale opleidingen, masterclasses en events als online cursussen en workshops.
Zo leren we leveranciers meer opdrachten te winnen en helpen we opdrachtgevers beter aan te besteden. Jaarlijks organiseert Aanbestedingskalender ook de National Tender Day - Dé inhoudelijke netwerkdag voor opdrachtgevers, aanbesteders, inschrijvers en adviseurs. Op www.abkacademy.nl treft u het complete aanbod aan.