Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Referenties › Debiteurnet


Debiteurnet.nl gebruikt Aanbestedingskalender.nl om onderaannemer te zijn en voor meer leads. "De betaalde versie geeft ons keiharde en lucratieve leads en opdrachten waar we als onderaannemer kunnen fungeren." 

 

Wat is Debiteurnet
Debiteurnet.nl heeft software ontwikkeld voor online debiteurenbeheer. Het is software die bedoeld is om herinneringen, aanmaningen, profitletters en zelfs incassotrajecten allemaal zelf te kunnen beheren voor een fractie van de kosten. Het systeem maakt volgens oprichter Eli Kloppenburg debiteurenbeheer “makkelijker, goedkoper en lucratief”.

 

Hoe gebruikt Debiteurnet Aanbestedingskalender
“Om opdrachten te krijgen, reageren we regelmatig op zowel lokale aanbestedingen als op Europese aanbestedingen. We schrijven niet alleen zelfstandig in op aanbestedingen maar ook in combinatie met grotere partijen. Ook bieden wij de bedrijven die de aanbesteding hebben gewonnen, onze diensten aan. Hierdoor is het ook voor ons heel interessant om Aanbestedingskalender te gebruiken voor opdrachten en leads.”


Voordelen van ABK Extra
“Pluspunten van Aanbestedingskalender.nl vind ik dat ik niet meer op allerlei verschillende sites hoef te zoeken naar voor ons interessante aanbestedingen en potentiële leads. Tweede pluspunt vind ik de service. Zo hadden we er wat minder vertrouwen in om zelf zoekprofielen te maken. We hebben daar hulp bij gekregen, waardoor de voorgestelde aanbestedingen echt betrekking hebben op ons werk.” Meer informatie over de betaalde licenties van Aanbestedingskalender.nl? Klik hier!