Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Referenties › Alcmaria


Alcmaria wint diverse opdrachten met Aanbestedingskalender.nl: "De betaalde versie vermindert uitzoekwerk en bespaart tijd." 


Prettige support en service
Alcmaria is als schoonmaakbedrijf actief in Noord-Holland. In het gebied van Den Helder tot Amsterdam verzorgen we de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor bijvoorbeeld kantoorpanden, ziekenhuizen, sportzalen, scholen en woningbouwcorporaties. Om opdrachten te krijgen, reageren we regelmatig op zowel lokale onderhandse aanbestedingen als op Europese aanbestedingen. We hebben ervoor gekozen dat via Aanbestedingskalender.nl te doen vanwege de toegankelijke en eenvoudige opzet. Aanbestedingskalender.nl is een van de grotere partijen. Dat trok ons in eerste instantie. Nu we er enkele jaren mee werken, merken we vooral dat de support en service erg prettig zijn.”


Meerdere gewonnen opdrachten
“We hebben meteen voor een betaalde licentie gekozen. De gratis versie geeft een minder goede filtering, bijvoorbeeld alleen ‘dienstverlening’ en geen diepere filters zoals ‘schoonmaak’. De betaalde versie vermindert dus uitzoekwerk en bespaart ons tijd. Elke dag krijgen we nu per e-mail een overzicht van de gepubliceerde aanbestedingen in onze branche - en gemiddeld zit er één per maand bij die voor ons interessant is. We hebben dan ook al meerdere Europese aanbestedingen via Aanbestedingskalender.nl gewonnen. De laatste opdracht die we hebben gewonnen, is de schoonmaak van sportzalen voor de gemeente Uithoorn.”


Compleet en relevant overzicht van aanbestedingen
“Pluspunten van Aanbestedingskalender.nl vind ik de eenvoud van de e-mails die we dagelijks krijgen. Tweede pluspunt vind ik de manier waarop we geholpen worden. Zo hadden we er wat minder vertrouwen in om zelf zoekprofielen te maken. We hebben daar hulp bij gekregen, waardoor de voorgestelde aanbestedingen echt betrekking hebben op ons werk. We hebben bovendien zelden achteraf gehoord dat we een aanbesteding hebben gemist. Dus het derde pluspunt is dat Aanbestedingskalender.nl perfect dekkend is.“


Waar voor je geld
“In de huidige economische tijd wil je zeker zijn dat je waar voor je geld krijgt. Ik denk dat dat versterkt kan worden als ondernemers elkaar goede serviceverleners en toeleveranciers aanraden. ‘Daar kun je zeker zaken mee doen, want dat is een betrouwbare partij’. Dat geldt wat mij betreft zeker voor Aanbestedingskalender.nl - een aanrader dus voor andere ondernemers.” Meer informatie over de betaalde licenties van Aanbestedingskalender.nl? Klik hier!