Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Referenties
Referentie Debiteurnet

Debiteurnet.nl gebruikt Aanbestedingskalender.nl om onderaannemer te zijn en voor meer leads.

 

"De betaalde versie geeft ons keiharde en lucratieve leads en opdrachten waar we als onderaannemer kunnen fungeren." 

 

Wat is Debiteurnet

Debiteurnet.nl heeft software ontwikkeld voor online debiteurenbeheer. Het is software die bedoeld is om herinneringen, aanmaningen, profitletters en zelfs incassotrajecten allemaal zelf te kunnen beheren voor een fractie van de kosten. Sterker nog, de klanten van Debiteurnet verdienen nu geld aan het debiteurbeheer. Ook is het systeem zo ontwikkeld dat er duizenden debiteuren tegelijkertijd door het systeem benaderd kunnen worden waardoor de tijd, moeite, kosten en frustratie aanzienlijk verminderd worden. Het systeem maakt volgens oprichter Eli Kloppenburg debiteurenbeheer “weer makkelijk, goedkoper en lucratief”. Debiteurnet heeft inmiddels de duizendste gebruiker verwelkomd en volgens Kloppenburg heeft ABK daar een belangrijke rol in gespeeld.

 

Hoe gebruikt Debiteurnet Aanbestedingskalender

Om opdrachten te krijgen, reageren we regelmatig op zowel lokale aanbestedingen als op Europese aanbestedingen. We schrijven niet alleen zelfstandig in op aanbestedingen maar ook in combinatie met grotere partijen. Ook bieden wij de bedrijven die de aanbesteding heeft gewonnen, onze diensten aan. Hierdoor is het ook voor ons heel interessant om Aanbestedingskalender te gebruiken voor opdrachten en leads.

 

Zo is het voor ons als startup toch heel interessant om mee te doen aan aanbestedingen. We hebben ervoor gekozen om dat via Aanbestedingskalender.nl te doen vanwege de toegankelijke en eenvoudige opzet. Voor ons als innovatieve startup is het erg belangrijk om toegang te hebben tot het grootste platform waar de ondersteuning ook nog eens goed is. ”


Voordelen van ABK Extra
“Pluspunten van Aanbestedingskalender.nl vind ik dat ik niet meer op allerlei verschillende sites hoef te zoeken naar voor ons interessante aanbestedingen. Tweede pluspunt vind ik de service. Zo hadden we er wat minder vertrouwen in om zelf zoekprofielen te maken. We hebben daar hulp bij gekregen, waardoor de voorgestelde aanbestedingen echt betrekking hebben op ons werk.

-

"De betaalde versie geeft ons keiharde en lucratieve leads en opdrachten waar we als onderaannemer kunnen fungeren."


Debiteurnet.nl heeft software ontwikkeld voor online debiteurenbeheer. Het is software die bedoeld is om herinneringen, aanmaningen, profitletters en zelfs incassotrajecten allemaal zelf te kunnen beheren voor een fractie van de kosten. Het systeem maakt volgens oprichter Eli Kloppenburg debiteurenbeheer “makkelijker, goedkoper en lucratief”. Lees het verhaal van Eli Kloppenburg, eigenaar van Debiteurnet

 

 

"Alcmaria wint diverse opdrachten met Aanbestedingskalender.nl. "De betaalde versie vermindert uitzoekwerk en bespaart tijd."


“Alcmaria is als schoonmaakbedrijf actief in Noord-Holland. In het gebied van Den Helder tot Amsterdam verzorgen we de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor bijvoorbeeld kantoorpanden, ziekenhuizen, sportzalen, scholen en woningbouwcorporaties. Om opdrachten te krijgen, reageren we regelmatig op zowel lokale onderhandse aanbestedingen als op Europese aanbestedingen. 
Lees het verhaal van Vincent Schouten, eigenaar van Alcmaria