Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Over ons › Tariefstelling

ABK | Licenties en tarieven

Gratis en betaalde dienstverlening
Aanbestedingskalender.nl ontvangt geen overheidssubsidies. Daarom vragen wij, naast gratis dienstverlening, voor een aantal producten en diensten een marktconform tarief. Met deze inkomsten werken wij verder aan nieuwe functionaliteiten en de service aan onze gebruikers.

Continuïteit en innovatie
Aanbestedingskalender.nl ontwikkelt software, tools en diensten voor de gebruikers en organisaties. Het online platform voldoet altijd aan alle (nieuwe) Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Kernbegrippen bij ontwikkeling zijn: gebruikersvriendelijkheid, efficiëntie en resultaat. Hierdoor ontstaat voor gebruikers en organisaties meerwaarde die tot uitdrukking komt in besparing van tijd en kosten (en dus geld) en het vergroten van de grip op het aanbestedingsproces. De service richting haar gebruikers heeft Aanbestedingskalender.nl hoog in het vaandel staan.
 

1. Licenties voor opdrachtgevers
Het verwerken van een aanbesteding op Aanbestedingskalender.nl verloopt op projectbasis. Bij het aanmaken van het project kiest u een aanbestedingsvorm, zoals ‘nationale openbare aanbesteding’ of ‘onderhandse aanbesteding’. Afhankelijk van uw keuze verschijnt vervolgens een werkproces. Daarbinnen voert u alle werkzaamheden voor uw aanbesteding uit. Er zijn drie licenties voor het verwerken van projecten, zodat u kunt kiezen wat bij uw organisatie past.

Licentie: Aanbesteden Basis
Het gebruik van deze licentie is gratis. U kunt er een aanbestedingsproject mee voorbereiden en inrichten. Wilt u de aanbesteding ook publiceren? Dat bedraagt de prijs eenmalig € 195,- per aanbestedingsproject.
Vraag meer info aan

Licentie: Aanbesteden Extra

Vooraf schaft u een TenderBundel aan voor 10 projecten, waardoor u al voor € 115,-* een compleet aanbestedingsproject uitvoert. Uw TenderBundel is twee jaar geldig en u ontvangt geen losse facturen. Dat betekent minder kosten, minder administratie en meer grip op uw uitgaven.
Vraag meer info aan
 

*TenderBundels

Aantal projecten

Prijs per project

Totaalprijs

TenderBundel 10

10

€ 155,-

€ 1.550,-

 

Licentie: Aanbesteden Premium
Bij deze licentie gaan we een overeenkomst met u aan voor meerdere jaren. Om dat te onderstrepen, stellen we ICT-uren ter beschikking die u kunt gebruiken om onze software (waar mogelijk) aan te passen aan de specifieke wensen van uw organisatie. Zo geven we invulling aan een nauwe samenwerking en zorgen we ervoor dat uw medewerkers met onze software werken op de manier die u wilt.
Vraag meer info aan

2. Licenties voor ondernemers

Alle aanbestedingen die op Aanbestedingskalender.nl worden geplaatst zijn gratis in te zien op Aanbestedingskalender.nl. Via onze betaalde licentie zorgen wij er voor, dat u opdrachten makkelijker kunt vinden, terwijl u dat zo min mogelijk tijd kost. Deze licenties betalen zichzelf terug in gebruikersgemak of in het verhogen van de kans op een succesvolle inschrijving. Via ABK Premium zorgen wij er zelfs voor, dat u geen enkele opdracht meer mist. Meer informatie leest u op onze licentiepagina.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden.