Zondag 16 juni 2024 03:59:00

Update 2

a) Nieuwe lay-out van de publicaties


a) Nieuwe lay-out van de publicaties

Bovenaan bij de publicatiepagina kan je in één oogopslag een samenvatting vinden van de belangrijkste informatie. Zoals de sluitingsdatum, type procedure en natuurlijk de rechtstreekste link naar de oorspronkelijke publicatie zelf. Daaronder heb je dan de tekst van de opdracht, de locatie die prominenter naar voren komt, welke zoekwoorden er gelinkt zijn aan de publicatie en dergelijke meer.
Voordeel → Je kan zo nog sneller beslissen of een publicatie de moeite waard is om dieper op in te gaan. Weer tijd gewonnen!


-----------------------------------------------------------------------

Update 1

a) Nieuwe/ongelezen publicaties 
b) Help button
c) Filtering alle activiteiten
d) Datalimieten in het rood
e) Selecties → archief

a) Nieuwe/ongelezen publicaties

Héél belangrijk te weten, is dat we nu niet meer het aantal van ALLE publicaties in je inbox weergeven, maar het aantal NIEUWE. Dus het aantal publicaties dat je nog niet hebt gelezen. Geen zorgen dus als er een 0 in je inbox staat. Je hebt dan gewoon geen ongelezen publicaties.

Voordeel → Je ziet nu sneller of er voor jou nog nieuwe publicaties te ontdekken zijn.


b) Help button

Je vindt onze superhelden van het Customer Succes team nu nog sneller, omdat hun gegevens bovenaan de pagina staan. Je kunt onderaan het platform op de contactgegevens klikken, mocht je hulp nodig hebben of vragen hebben.

Voordeel → Je kunt ons Customer Succes team nu nog sneller bereiken.


c) Filtering alle activiteiten

Het leven wordt makkelijker nu je ook binnen de resultaten op activiteitencode kunt filteren. Dat is vooral handig voor klanten die meerdere activiteitencodes hebben in hun profiel. Denk aan ‘levering van schoolmeubilair’ en ‘levering van kantoormeubilair’. Nu kun je er gemakkelijk één of meerdere codes uit halen. De juiste aanbestedingen en publicaties in één oogopslag krijgen - dát is de kracht van de nieuwe filtering op ons platform. 

Voordeel → Je krijgt een nog specifiekere filtering van je resultaten.


d) Datalimieten in het rood bij bron

Rood is niet alleen de kleur van de liefde, maar ook van ‘opgelet’, ‘aandacht’ of ‘stop!’ Daarom hebben wij de limietdatum rood gemaakt. De datum grijpt nu direct je aandacht, zodat je op tijd actie kunt ondernemen als dat nodig is. De limietdatum is een belangrijke datum om in te schatten hoe haalbaar de voorbereiding van een aanbesteding is.

Voordeel → Je ziet direct tot welke datum je kunt inschrijven.


e) SelectionsArchive

SELECTIES is van naam veranderd en heet voortaan ARCHIEF. We hebben ‘selecties’ ook uit het topmenu gehaald en onder het kopje ‘archives’ in het menu aan de linkerkant geplaatst. Hierdoor is de bovenbalk rustiger geworden. ‘Selecties’ kon voor verwarring zorgen. Het archief bevat nu de geschiedenis van alle naar jou gestuurde publicaties. Ook als je deze uit je inbox hebt verwijderd. Handig toch!

Voordeel → Je hebt nu een platform dat meer overzicht biedt en intuïtiever werkt.


Toen: 

Nu: