Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Nieuws
Met ABK voldoen opdrachtgevers aan alle wetgeving!
30 November 2012

Aanbestedingskalender.nl (ABK) is al jaren de meest complete website voor aanbestedingen. Nu de nieuwe Aanbestedingswet door de Eerste Kamer is aangenomen heeft u als opdrachtgever of aanbestedende dienst misschien vragen over hoe nu om te gaan met ABK en uw werkproces.

Lees meer
Aanbestedingskalender.nl: start ontwikkeling nieuw online platform
30 November 2012

De markt voor aanbesteden verandert continu door nieuwe wetgeving en veranderende behoeften aan de kant van aanbestedende diensten, opdrachtgevers en opdrachtnemers. De grootste aanbestedingssite van Nederland gaat samen met zijn gebruikers, marktpartijen en overheidsorganisaties, hieraan invulling geven met de ontwikkeling van een compleet nieuw online platform. Als basis voor versie 2.0 van Aanbestedingskalender.nl wordt de kennis van het huidige aanbestedingskalender en de expertise van specialisten in elektronisch aanbesteden gebruikt.

Lees meer
Gevolgen nieuwe Aanbestedingwet
30 November 2012

Aanbestedingskalender.nl (ABK) is het grootste aanbestedingsplatform van Nederland. Nu de nieuwe Aanbestedingswet door de Eerste Kamer is aangenomen brengen wij u op de hoogte wat dit betekent voor gebruikers van Aanbestedingskalender.nl.

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7