Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Nieuws
Nieuw: Release 2.3 - Beter Zoeken en Vinden - 15 juli 2013
15 July 2013

Aanbestedingskalender.nl heeft op maandag 15 juli 2013 een nieuwe release uitgebracht. De verbeteringen in deze release (2.3) hebben betrekking op het zoeken en vinden van aankondigingen. Ruim 63 functionaliteiten en wijzigingen zijn doorgevoerd. De twee belangrijkste zijn de snelheid van zoeken en het unieke zoekblok ‘Vakgebied Aankondigingen Extra’. Hierbij meer informatie.
Lees hieronder verder...

Lees meer
Nieuwe commissaris Aanbestedingskalender BV
12 July 2013

Vanaf 1 juli 2013 is mevrouw mr. drs. Ireen Boon van Trias Politica Advies toegetreden tot de raad van commissarissen. Zij bekleedt deze functie om de kwaliteit en strategie van Aanbestedingskalender BV te bewaken. Aanbestedingskalender.nl is het grootste en meest complete online platform voor vraag en aanbod van aanbestedingen.
Lees hieronder verder...

Lees meer
Groei Aanbestedingskalender.nl vanaf 1 april 2013
24 June 2013

Op 1 april 2013 is de nieuwe Aanbestedingswet ingegaan. De wet brengt veel veranderingen met zich mee. Aanbestedingskalender.nl (ABK) ondersteunt haar gebruikers door de koppeling met wettelijk verplichte platformen (zoals Tenderned en TED). Hierdoor kunnen gebruikers op ABK blijven werken en hebben de zekerheid van het voldoen aan de wet. Dit resulteert in een sterke groei van het aantal gebruikers.
Lees hieronder verder...

Lees meer
Koppeling Aanbestedingskalender.nl met TenderNed door 'aansluitnummer'
22 March 2013

Hierbij informeren wij u over de samenwerking tussen TenderNed en Aanbestedingskalender.nl met het oog op de nieuwe Aanbestedingswet per 1 april 2013. De nieuwe Aanbestedingswet verplicht een aantal opdrachtgevers om aankondigingen van opdrachten te publiceren op TenderNed. Daarom zorgt Aanbestedingskalender.nl dat uw aankondiging op dit platform komen.

Lees meer
Wegwijs in ABK 2.0 voor opdrachtgevers
20 March 2013

De nieuwe versie van ABK gaat binnenkort ook voor u als aanbestedende dienst 'live'. Wat zijn de wijzigingen en gevolgen voor uw werkproces? Schrijf u in voor één van de drie gratis 'Wegwijs in ABK 2.0-sessies' en laat u bijpraten.

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7