Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Nieuws
Inkoop Bureau Midden Nederland kiest voor Aanbestedingskalender.nl
20 May 2014

Op 12 mei 2014 hebben Inkoop Bureau Midden Nederland (IBMN) en Aanbestedingskalender.nl een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. IBMN gaat alle aanbestedingen van de bij haar aangesloten gemeenten via het aanbestedingsplatform van Aanbestedingskalender.nl publiceren. De samenwerking start op 1 juni 2014 en heeft een looptijd van minimaal vier jaar.

Lees meer
EMVI: Nieuwe functionaliteit voor vastleggen en beoordelen
16 May 2014

Heeft u al een onderhandse aanbesteding ontvangen met onze verbeterde EMVI-functionaliteiten? We hebben handige functies toegevoegd, zodat opdrachtgevers criteria kunnen vast leggen en beoordelen, met behulp van de methodieken "Gunnen op Waarde" of "Value Based Procurement"....

Lees meer
Eenvoudige marktconsultatie met een op maat gemaakt formulier.
15 April 2014

Wilt u weten welke ondernemers u aantrekt met een toekomstige aanbesteding? Of wilt u bijvoorbeeld ondernemers laten meedenken over de inhoud van uw opdracht? Dan kunt u met een marktconsultatie informatie bij ondernemers inwinnen vóór u de daadwerkelijke aanbesteding publiceert.

Lees meer
Bijlagen direct te downloaden, ook van Tenderned
7 April 2014

Alle aankondigingen die worden geplaatst op de tenderplatforms zijn direct te zien op aanbestedingskalender.nl. Tot voor kort moest u doorklikken om de bijlagen te downloaden van deze aankondigingen, dat is nu verleden tijd!

Lees meer
Overzicht: wie downloaden uw documenten?
7 April 2014

Wilt u weten hoe populair uw aanbesteding is en welke bedrijven uw documenten downloaden? Met Aanbestedingskalender.nl weet u het binnen een paar muisklikken - elk moment van de dag, zeven dagen per week.

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7