Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Nieuws
ABK Release 3.3.0
12 August 2015

Op vrijdag 7 augustus is ABK 3.3.0 uitgekomen. Dit betrof een kleinere release, waar veel achter de schermen is verbeterd. Er zijn ook enkele interessante verbeteringen en wijzigingen die direct merkbaar zijn. Bent u benieuwd naar de verbeteringen? 

 

Lees dan hier de release note. 

Lees meer
Verhuizing Aanbestedingskalender.nl
30 January 2015

Aanbestedingskalender zal per 6 februari verhuizen naar Deventer. De reden van deze verhuizing is een verkoop van de aandelen van Aanbestedingskalender BV van CROW. Indien u hierover meer wilt weten, klik dan hier.

Lees meer
80% van de ondernemers zou ons aanbevelen. U ook?
9 January 2015

Eind 2014 heeft Aanbestedingskalender.nl een onderzoek gedaan onder de ABK Extra gebruikers.

Lees meer
Release vernieuwde site Aanbestedingskalender.nl
11 September 2014

 

Aankomende vrijdag gaat de vernieuwde versie van Aanbestedingskalender.nl online. Met de vernieuwde website kunt u als ondernemer en aanbestedende dienst nog beter gebruik maken van onze site. Hieronder kort de belangrijkste aanpassingen van onze site:


Inloggen en wachtwoord opvragen
U kunt nu op één plek, rechts bovenin, inloggen voor alle omgevingen van Aanbestedingskalender.nl. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u naast de button ‘ inloggen’ een nieuw wachtwoord opvragen.


Zoeken en vinden

Het zoekvak is nu direct zichtbaar op de homepage – net als de laatst gepubliceerde opdrachten, wijzigingen, marktconsultaties en gunningen. Als u uw muis over de menuknoppen bovenin de website beweegt, krijgt u een uitklapmenu om nóg makkelijker te vinden wat u zoekt.


Logo en vormgeving
Ons nieuwe logo is meer van deze tijd en symboliseert dat u met Aanbestedingskalender.nl altijd in de roos schiet. Ook de vormgeving is opgefrist. De homepage is overzichtelijker, u kunt ons via social media buttons eenvoudiger volgen en we hebben voor extra snelle ondersteuning een bel-mij-terug functie toegevoegd.


Compleet voor iedereen
Op Aanbestedingskalender.nl publiceren aanbestedingsplichtige organisaties én commerciële bedrijven. Daarom maken ondernemers bij ons de grootste kans op het vinden van opdrachten. Daarnaast beschikken we over de grootste database van Nederland met ondernemers die werk zoeken, waardoor ook opdrachtgevers het grootste bereik hebben. De tools die het inkoopproces voor zowel ondernemers als opdrachtgevers volledig digitaal ondersteunen, maken Aanbestedingskalender.nl compleet voor iedereen!


Door de release van onze vernieuwde site, is onze website vrijdag 12 september tijdelijk niet bereikbaar van 12:00 tot 14:30. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Lees meer
Vacature: meewerkstage Marketingmedewerker (start februari 2015)
4 June 2014

Ik loop op dit moment stage bij Aanbestedingskalender.nl, en het is een prachtige ervaring. Als je een kijkje wilt nemen in het leven van een marketingprofessional, is dit bij uitstek een stage voor jou. Tijdens deze stage ben je niet alleen bezig met uitvoerende werkzaamheden, maar je wordt ook uitgedaagd om te ondernemen, mooie producten te bedenken en daar stevige plannen voor te maken. Dat maakt, onder andere, deze stage voor mij een geweldige ervaring. Meer weten? Lees hier onder verder!

Jeroen Koutstaal, 2e jaars student Bedrijfskundig MER, Ede

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7