Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Nieuws

Release vernieuwde site Aanbestedingskalender.nl

 

Aankomende vrijdag gaat de vernieuwde versie van Aanbestedingskalender.nl online. Met de vernieuwde website kunt u als ondernemer en aanbestedende dienst nog beter gebruik maken van onze site. Hieronder kort de belangrijkste aanpassingen van onze site:


Inloggen en wachtwoord opvragen
U kunt nu op één plek, rechts bovenin, inloggen voor alle omgevingen van Aanbestedingskalender.nl. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u naast de button ‘ inloggen’ een nieuw wachtwoord opvragen.


Zoeken en vinden

Het zoekvak is nu direct zichtbaar op de homepage – net als de laatst gepubliceerde opdrachten, wijzigingen, marktconsultaties en gunningen. Als u uw muis over de menuknoppen bovenin de website beweegt, krijgt u een uitklapmenu om nóg makkelijker te vinden wat u zoekt.


Logo en vormgeving
Ons nieuwe logo is meer van deze tijd en symboliseert dat u met Aanbestedingskalender.nl altijd in de roos schiet. Ook de vormgeving is opgefrist. De homepage is overzichtelijker, u kunt ons via social media buttons eenvoudiger volgen en we hebben voor extra snelle ondersteuning een bel-mij-terug functie toegevoegd.


Compleet voor iedereen
Op Aanbestedingskalender.nl publiceren aanbestedingsplichtige organisaties én commerciële bedrijven. Daarom maken ondernemers bij ons de grootste kans op het vinden van opdrachten. Daarnaast beschikken we over de grootste database van Nederland met ondernemers die werk zoeken, waardoor ook opdrachtgevers het grootste bereik hebben. De tools die het inkoopproces voor zowel ondernemers als opdrachtgevers volledig digitaal ondersteunen, maken Aanbestedingskalender.nl compleet voor iedereen!


Door de release van onze vernieuwde site, is onze website vrijdag 12 september tijdelijk niet bereikbaar van 12:00 tot 14:30. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Terug