Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Nieuws

Aanbestedingskalender.nl: start ontwikkeling nieuw online platform

De markt voor aanbesteden verandert continu door nieuwe wetgeving en veranderende behoeften aan de kant van aanbestedende diensten, opdrachtgevers en opdrachtnemers. De grootste aanbestedingssite van Nederland gaat samen met zijn gebruikers, marktpartijen en overheidsorganisaties, hieraan invulling geven met de ontwikkeling van een compleet nieuw online platform. Als basis voor versie 2.0 van Aanbestedingskalender.nl wordt de kennis van het huidige aanbestedingskalender en de expertise van specialisten in elektronisch aanbesteden gebruikt.

Compleet digitaal aanbestedingsproces – klaar voor de toekomst
Het nieuwe online platform is een omgeving waar aanbestedende diensten, opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar ontmoeten. Daarnaast is het een werkplek waar het complete aanbestedingsproces van start (publicatie aankondiging) via uitvoering (inschrijvingsproces) tot en met finish (gunning opdracht) gebruikersvriendelijk wordt doorlopen. In alle fases zijn slimme functies ingebouwd die de gebruikers voordeel bieden. De nieuwe webapplicatie zorgt er vanzelfsprekend voor dat gebruikers automatisch voldoen aan alle nationale en Europese
aanbestedingswetgeving.

Maak kennis met ‘het nieuwe aanbesteden’
De marktintroductie van het nieuwe aanbestedingsplatform vindt plaats tijdens de InfraTech 2013 (15 tot en met 18 januari 2013) in Ahoy Rotterdam. Aanbestedingskalender.nl is een initiatief van Stichting CROW uit Ede. Op de beursstand van CROW zijn workshops en presentaties van het nieuwe aanbesteden. In de tweede helft van september staat op www.infratech.nl het programma van de InfraTech 2013 online en kan voor een presentatie van Aanbestedingskalender.nl ingeschreven worden.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Paul van Bruggen, CROW-programmamanager, vanbruggen@crow.nl.

Terug