Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 670 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Nieuws

Dag van het Elektronisch Aanbesteden 2013 - editie 2013

Op donderdag 7 november 2013 vindt in Houten de tweede editie van de Dag van het Elektronisch Aanbesteden plaats. Deze middag staat bol van kennis op het gebied van e-contractmanagement, e-aanbesteden en EMVI-aanbesteden.
Lees hieronder verder...

Gevarieerd programma
De plenaire sessies hebben als thema’s Global Procurement (Karel Schenk, Heineken), de ontwikkeling van Europese richtlijnen (Matthijs Mutsaers, Nysingh advocaten-notarissen) en The Internet of Things (Slinger Jansen, Universiteit Utrecht). Daarnaast zijn er verschillende interactieve workshops en softwaredemo’s. De Dag van het Elektronisch Aanbesteden wordt begeleid door dagvoorzitter Anya Terpstra van Acompania.

Editie 2012: positief beoordeeld
Ruim 200 deelnemers namen in 2012 deel aan de eerste editie van de Dag van het Elektronisch Aanbesteden. Meer dan 70% van hen beoordeelde die middag met een ruime voldoende en er was veel aandacht in tijdschriften en social media. De dag wordt georganiseerd door vier partijen. Zij staan garant voor een compleet beeld van de mogelijkheden van elektronisch aanbesteden in alle vormen: Aanbestedingskalender.nlProjectNedCTM SolutionNegometrix.

Meer informatie en inschrijven

Kijk voor meer informatie op de website of schrijf u direct online in. Bent u bekend met elektronisch aanbesteden? Of wilt u zich juist oriënteren? De Dag van het Elektronisch Aanbesteden is gericht op het vergroten en verdiepen van uw kennis!

Terug