Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Nieuws

Gevolgen nieuwe Aanbestedingwet

Aanbestedingskalender.nl (ABK) is het grootste aanbestedingsplatform van Nederland. Nu de nieuwe Aanbestedingswet door de Eerste Kamer is aangenomen brengen wij u op de hoogte wat dit betekent voor gebruikers van Aanbestedingskalender.nl.

Wat verandert er voor aanbestedende diensten?
Helemaal niets! Gebruikers van Aanbestedingskalender.nl kunnen blijven werken zoals ze gewend zijn. ABK zorgt dat aankondigingen kosteloos worden doorgeplaatst naar TenderNed. Zo voldoen gebruikers aan de wet en blijven aankondigingen van aanbestedingen bereikbaar voor ruim 115.000 ondernemers die dagelijks de e-mail en website van ABK bekijken. Doorplaatsen gebeurt nu ook met Europese aanbestedingen richting TED. Aanbestedingskalender.nl staat niet stil: vanaf 15 januari 2013 is ABK nog gebruiksvriendelijker:

■  De beste en meest complete EMVI-module
■  Nog makkelijker onderhandse aanbesteden
■  Rapportage met analyse per aanbesteding

Wat verandert er voor ondernemers?
Voor ondernemers blijft Aanbestedingskalender.nl de grootste en meest complete verzamelplaats van aanbestedingen. Dagelijks worden tientallen nieuwe aanbestedingen geplaatst door bijna 4.000 opdrachtgevers en aanbestedende diensten. Met ABK hebben ondernemers de grootste kans op het vinden van werk. Met de ABK Extra en ABK Premium ontvangen ondernemers aanbestedingen op maat: gegarandeerd! Aanbestedingskalender.nl staat niet stil: vanaf 15 januari 2013 is ABK nog gebruiksvriendelijker:

■  Nieuwe zoekmogelijkheden voor het vinden van het juiste werk
■  Prominenter in beeld bij onderhands aanbesteden met Bedrijfsprofielen

Drie voordelen van werken met ABK
1.  Opdrachtgevers voldoen automatisch aan alle wettelijke verplichtingen
2.  Gebruikersvriendelijkste, snelste en meest complete platform voor het aanbestedingsproces
3.  Klaar voor de toekomst: nieuwe zoek- en vindfuncties en een geïntegreerde EMVI-module

Wilt u meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat Aanbestedingskalender.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Xylander Kroon, manager Aanbestedingskalender.nl of bel (0318) 69 98 32.

Terug