Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Licenties › Licenties aanbestedende dienst  

Aanbesteden | Licenties

Aanbestedingen verwerkt u met Aanbestedingskalender.nl op projectbasis. Bij het aanmaken van een project kiest u voor een aanbestedingsvorm (bijv. nationaal openbare aanbesteding of onderhandse aanbesteding). Afhankelijk van uw keuze verschijnt een werkproces waarbinnen u alle werkzaamheden uitvoerd. Er zijn drie licenties voor het verwerken van aanbestedingsprojecten.

Aanbesteden | Basis
Het gebruik van deze licentie is gratis. Met deze licentie kunt u een aanbestedingsproject voorbereiden en inrichten. Wilt u de aanbesteding gaan publiceren? Dat kan maar dan bedraagt de prijs eenmalig € 195,- per aanbestedingsproject.
Vraag meer informatie over deze licentie aan

Aanbesteden | Extra
Vooraf schaft u eenmalig een TenderBundel aan. Er zijn twee TenderBundels, met 10 en 50 projecten. Het gebruik van TenderBundels is voordeliger. Vanaf € 115,-* voert u een compleet aanbestedingsproject uit. De TenderBundel is twee jaar geldig. Bovendien ontvangt u geen losse facturen. Minder administratieve lasten en meer grip op de uitgaven.
Vraag meer informatie over deze licentie aan

TenderBundels

Aantal projecten

Prijs per project

Totaalprijs

TenderBundel 10

10

€ 155,-

€ 1.550,-

TenderBundel 50

50

€ 115,-

€ 5.750,-


Aanbesteden | Premium
Verwerkt uw organisatie meer dan 200 aanbestedingsprojecten (inclusief enkelvoudige en meervoudige onderhandse aanbestedingen) per jaar? Dan is deze licentie de juiste keuze. Hiermee voert u een onbeperkt aantal aanbestedingsprojecten uit. Daarnaast geeft de licentie recht op diverse extra’s.
Vraag meer informatie over deze licentie aan


Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden.