Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

+31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Help › Snelhulp

ABK | Snelhulp

Hulp op afstand altijd dichtbij
Aanbestedingskalender.nl helpt u graag zo goed mogelijk, daarom gebruiken wij Teamviewer. Via dit programma helpen wij u snel en effictief op afstand. Door 'live' mee te kijken en advies te geven wordt u snel geholpen.

1. Snelhulp voor Windows installeren en opstarten
    • Download hier Teamviewer 10 voor Windows
    • Klik op de button 'Uitvoeren'
    • Geef de Partner ID en wachtwoord door aan de servicedeskmedewerker
    • Deze kan daarna op afstand meekijken op uw computer
    • Na het afsluiten van de tool is de toegang weer geblokkeerd

2. Snelhulp voor ander besturingssysteem
    • Volg deze link naar Teamviewer
    • Selecteer het door u gebruikte besturingssyteem
    • Kies voor de Voor de spontane klant: TeamViewer Quicksupport (v10)

Aanbestedingskalender.nl ook via Teamviewer, compleet digitaal voor iedereen.