Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Help voor opdrachtgevers › 2. Koppeling met TenderNed

Koppeling met TenderNed


Koppeling geregeld via TenderNed-aansluitnummer

De nieuwe Aanbestedingswet verplicht per 1 april 2013 een aantal opdrachtgevers om aankondigingen van opdrachten te publiceren op TenderNed. Daarom zorgt Aanbestedingskalender.nl dat uw aankondiging geplaatst wordt op dit platform. Wel is een TenderNed-aansluitnummer nodig. Na het invullen van dit nummer gaat de aankondiging automatisch door en voldoet u aan de wet. Hieronder de werkwijze om dit aansluitnummer aan te vragen en te vinden.

1. Is uw organisatie opdrachtgever en nog niet bij TenderNed geregistreerd?

  1. Ga naar TenderNed en klik bovenaan op ‘Registeren’. Registreer eerst voor een persoonlijk gebruikersaccount. Daarna registreert u uw organisatie via dit account.
  2. De directie van uw organisatie ontvangt per post een brief met een activeringscode. Deze code vult u op TenderNed in bij ‘mijn organisatie’. Daarna is de registratie van uw organisatie voltooid.
  3. Onder de menukeuze: 'Instellingen' – ‘Mijn organisatie’ staat het TenderNed-aansluitnummer.
  4. Geef dit nummer in bij de aankondiging.

 

2. Is uw organisatie opdrachtgever en wel bij TenderNed geregistreerd?

  1. De lokaal beheerder van het TenderNed-account van uw organisatie vindt het TenderNed-aansluitnummer na het inloggen onder de menukeuze: 'Instellingen' – ‘Mijn organisatie’.
  2. Geef dit nummer in bij de aankondiging.  

 

3. Voert uw organisatie de aankondiging uit namens een opdrachtgever?

  • Dan is het belangrijk dat u het TenderNed-aansluitnummer van uw opdrachtgever ontvangt. Is uw opdrachtgever nog niet bij TenderNed geregistreerd (start procedure A). Of uw opdrachtgever is al wel bij TenderNed geregistreerd? Dan kan het nummer aan u verstrekt worden (zie procedure B). 
  • Eventueel kunt u het werk van uw opdrachtgever deels uit handen nemen door een registratieformulier. Download het document en de toelichting in Word. Laat uw klant het invullen en naar u terugsturen. Start de TenderNed-registratie namens uw klant.


4. Is uw organisatie niet verplicht te publiceren op TenderNed?

  • U kunt de meldingen over het Tenderned-aansluitnummer en negeren en bij het publiceren de keuze voor het doorsturen naar TenderNed uitzetten.


Naar ABK | Helpdeskpagina