Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Column

Beveiliging en Aanbestedingskalender.nl

Regelmatig ontvangen wij vragen over eHerkenning en de beveiliging van Aanbestedingskalender.nl. Hierover geven wij graag duidelijkheid. Kort gezegd: wij maken geen gebruik van eHerkenning, omdat we u een uitstekend alternatief bieden en u niet willen blootstellen aan onnodige kosten. Wilt u hierover meer weten, lees dan verder.

De nadelen van eHerkenning
Het invoeren van een complex beveiligingssysteem als eHerkenning is niet zonder risico’s. Bovendien willen we niet afhankelijk zijn van een systeem dat we niet zelf hebben ontwikkeld. Er is ook geen wettelijke verplichting om met eHerkenning te werken, terwijl er voor iedere gebruiker wél kosten aan verbonden zijn. Als meerdere medewerkers aan een aanbesteding werken, kunnen uw kosten dus behoorlijk oplopen. En is een medewerker ziek, dan kan niemand anders in het systeem, omdat inloggen persoonsgebonden is. Registratie voor eHerkenning kan daarnaast soms dagen duren – tijd die u bij aanbestedingen vaak niet heeft.


Onze oplossing: gratis en net zo betrouwbaar
Alle bovenstaande nadelen hebben ertoe geleid dat wij er voor kiezen om geen gebruik te maken van het systeem dat door het Ministerie van Economische Zaken wordt aangeboden. Wij kiezen voor een alternatieve beveiliging die net zo betrouwbaar én voor ondernemers gratis is. Deze beveiliging voldoet aan alle gangbare eisen. Bovendien werken ook ontwikkelaars en andere partijen waarmee wij samenwerken volgens de allerhoogste veiligheidseisen (ISO 27001). Zo garanderen we dat al uw gegevens perfect beveiligd zijn, zonder de kosten of ongemakken die eHerkenning met zich meebrengt.

 

Heeft hierover vragen of wilt u een live demo en Aanbestedingskalender.nl gratis uitproberen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0318 695325 of stuur een e-mail naar info@aanbestedingskalender.nl. We geven u graag een persoonlijke toelichting.

 

Met vriendelijke groet,

 

Xylander Kroon

Terug