Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 670 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Zoeken en Vinden Resultaat: 0
Bezig met laden...

De zoekfilters worden geladen,
een ogenblik geduld...
Aankondigingen › Detail
Marktconsultatie ICT Oplossing(en) Digitale Dienstverlening
 
 
Omschrijving

De gemeente Steenwijkerland organiseert deze marktconsultatie om zich te oriënteren op ICT oplossingen ter ondersteuning van de processen en content voor de gehele organisatie van de gemeente Steenwijkerland, waarbij de compliance en governance is gewaarborgd. Het betreft hier het verwerven van de software en gerelateerde dienstverlening inclusief onderhoud en support dat voldoet aan de daartoe door de gemeente Steenwijkerland gestelde functionele en technische normen en eisen.Contactpersoon: Bertil Kuipers Procedure: Marktconsultatie
Aanbestedende dienst: Tenderkoers (namens Gemeente Steenwijkerland) Digitaal inschrijven: Ja
Plaats van uitvoering (NUTS code): Noord-Overijssel (NL211)
   
CPV code(s):    
Aangekondigd op onbekend Sluiting op 03.10.2018

Marktverkenning

Uitnodiging tot aanmelding voor marktverkenning

OPDRACHTGEVER:
Gemeente Steenwijkerland
Postbus 162
8330 AD - Steenwijk
NEDERLAND

Contactpersoon: Bertil Kuipers
E-mail: inkoop@steenwijkerland.nl
SAMENVATTING/OMSCHRIJVING
De gemeente Steenwijkerland organiseert deze marktconsultatie om zich te oriënteren op ICT oplossingen ter ondersteuning van de processen en content voor de gehele organisatie van de gemeente Steenwijkerland, waarbij de compliance en governance is gewaarborgd. Het betreft hier het verwerven van de software en gerelateerde dienstverlening inclusief onderhoud en support dat voldoet aan de daartoe door de gemeente Steenwijkerland gestelde functionele en technische normen en eisen.

Voor de uitgebreide omschrijving van deze marktverkenning dient u de documenten/bijlagen te downloaden.

COMMUNICATIE

Alle communicatie met betrekking tot deze marktverkenning vindt plaats via de berichtenmodule van Aanbestedingskalender.nl.

INFORMATIE/DOCUMENTEN/BIJLAGEN

De documenten/bijlagen bij deze marktverkenning worden vrijgegeven door de opdrachtgever. Wilt u toegang tot de documenten/bijlagen, dan kunt u deze via de tab "documenten/bijlagen" opvragen.*

AANMELDEN
Sluiting aanmeldtermijn
2018-10-03

*De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de documenten/bijlagen niet vrij te geven/verstrekken indien zij vermoedt dat er geen realistische propositie kan worden uitgebracht.

Mappen
Alle documenten (1)

Download alle bijlagen

Deze aankondiging verloopt niet digitaal via Aanbestedingskalender.nl. Hoe u zich kunt inschrijven of aanmelden kunt u lezen op het tabblad "Volledige publicatie". Daar kunt u nalezen hoe de (inschrijf)procedure verloopt.

Tip! 

U kunt de opdrachtgever uiteraard altijd verzoeken toekomstige aanbestedingen wél digitaal via Aanbestedingskalender.nl te laten verlopen.

 

Wilt u ook aanbestedingen winnen?
Aanbestedingskalender.nl heeft onderstaande bedrijven als certified partner geselecteerd om u te helpen bij het winnen van opdrachten. Neem daarom vandaag nog contact met ze op. Klik op hun logo om in contact te komen.
 

     nl.Tender      
 

Publicatie Type publicatie Gepubliceerd op
< Terug