Aanbestedingskalender

Contactpersoon Gert Fiat

 

 +31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Gert of vul uw gegevens hieronder in, zodat hij u terug kan bellen.

Zoeken en Vinden Resultaat: 0
Bezig met laden...

De zoekfilters worden geladen,
een ogenblik geduld...
Aankondigingen › Detail
Focus op ICT in de regio Groningen / Oriëntatie loopbaanmogelijkheden en algemene scholing
 
 
Omschrijving

In de arbeidsmarktregio Groningen is een groot aantal werkzoekenden die het niet lukt om een toekomstbestendige baan te verkrijgen. Daarnaast zijn er in de regio veel ICT’ers werkzaam die een overstap willen maken naar een andere ICT-functie, maar niet over de gewenste kennis en vaardigheden beschikken om dit te realiseren. Het blijkt dat zowel werklozen, maar ook veel werkzoekende werkenden, niet voldoen aan de eisen die worden gesteld vanuit het bedrijfsleven. Als zij wél beschikken over de juiste kennis en vaardigheden zijn er op de arbeidsmarkt ICT goede perspectieven op nieuw werk. De arbeidsmarkt ICT / ICT-sector is een groeiende sector en kent, in tegenstelling tot andere sectoren, een aantal kansrijke beroepen waar continu vraag naar is.

Het project “Focus op ICT in de regio Groningen” richt zich op het ondersteunen van kortdurend werklozen en werkzoekende werkenden in hun transitie naar (nieuw) werk in de ICT-sector.Contactpersoon: Louis Spaninks Procedure: Marktconsultatie
Aanbestedende dienst: Stichting CA-ICT Digitaal inschrijven: Nee
Plaats van uitvoering (NUTS code): Nederland (NL000)
   
CPV code(s):    
Aangekondigd op 14.07.2017 Sluiting op 18.08.2017 Marktconsultatie

Marktconsultatie

Oproep tot mededinging

Richtlijn 2014/24/EU

Afdeling I: Aanbestedende dienst

I.1)Naam en adressen
Stichting CA-ICT
Postbus 177
GORINCHEM
4200 AD
NEDERLAND
Contactpersoon: Louis Spaninks
E-mail: info@caict.nl

Internetadres(sen):

Hoofdadres: http://www.caict.nl

I.3) Communicatie

Elektronische toegang tot informatie:

De aanbestedingsstukken zijn rechtstreeks, volledig, onbeperkt en gratis beschikbaar op:http://www.aanbestedingskalender.nl/

Inschrijvingen of aanvragen tot deelneming:

De aanbestedingsstukken zijn rechtstreeks, volledig, onbeperkt en gratis beschikbaar op:http://www.aanbestedingskalender.nl/I.4) Soort aanbestedende dienst

Afdeling II: Voorwerp

Benaming: Focus op ICT in de regio Groningen / Oriëntatie loopbaanmogelijkheden en algemene scholing
Korte beschrijving: In de arbeidsmarktregio Groningen is een groot aantal werkzoekenden die het niet lukt om een toekomstbestendige baan te verkrijgen. Daarnaast zijn er in de regio veel ICT’ers werkzaam die een overstap willen maken naar een andere ICT-functie, maar niet over de gewenste kennis en vaardigheden beschikken om dit te realiseren. Het blijkt dat zowel werklozen, maar ook veel werkzoekende werkenden, niet voldoen aan de eisen die worden gesteld vanuit het bedrijfsleven. Als zij wél beschikken over de juiste kennis en vaardigheden zijn er op de arbeidsmarkt ICT goede perspectieven op nieuw werk. De arbeidsmarkt ICT / ICT-sector is een groeiende sector en kent, in tegenstelling tot andere sectoren, een aantal kansrijke beroepen waar continu vraag naar is.Het project “Focus op ICT in de regio Groningen” richt zich op het ondersteunen van kortdurend werklozen en werkzoekende werkenden in hun transitie naar (nieuw) werk in de ICT-sector.
Looptijd van de opdracht, de raamovereenkomst of het dynamische aankoopsysteem

Afdeling IV: Procedure

IV.2)Sluiting inschrijftermijn
2017-08-18

Mappen
Alle documenten (1)
Bestandsnaam Bestandsgrootte Gepubliceerd op
Bestandsnaam Bestandsgrootte Gepubliceerd op

Download alle bijlagen

Deze aankondiging verloopt niet digitaal via Aanbestedingskalender.nl. Hoe u zich kunt inschrijven of aanmelden kunt u lezen op het tabblad "Volledige publicatie". Daar kunt u nalezen hoe de (inschrijf)procedure verloopt.

Tip! 

U kunt de opdrachtgever uiteraard altijd verzoeken toekomstige aanbestedingen wél digitaal via Aanbestedingskalender.nl te laten verlopen.

 

Wilt u ook aanbestedingen winnen?
Aanbestedingskalender.nl heeft onderstaande bedrijven als certified partner geselecteerd om u te helpen bij het winnen van opdrachten. Neem daarom vandaag nog contact met ze op. Klik op hun logo om in contact te komen.
 

     nl.Tender      
 

Er zijn geen andere publicaties beschikbaar
< Terug